Selecteer een pagina

Over Joost Rigter

Tot zijn 26e kon Joost Rigter zien. Vandaag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte Joost binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. Maar is het leven nu minder mooi? Absoluut niet, aldus Joost. Anders, maar ook heel mooi. Dit gegeven is de kern van de lezingen van Joost Rigter. Een uniek, maar heel herkenbaar verhaal over verandering.

De workshop

Hoe ga je om met verandering? Hoe vind je licht in het donker? Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? Joost neemt je tijdens zijn lezing mee en laat het letterlijk zien. Want, ‘er zit altijd ergens gewoon een lichtknop’, volgens Joost. De visie van Joost Rigter is een eye-opener, zijn lezingen een belevenis en een inspiratiebron. Dat verklaart de populariteit van Joost als spreker voor het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal. Van Shell tot Walt Disney, van Deloitte tot KLM en van het UWV tot ABN AMRO, zijn verhaal past bij ieder bedrijf. Zelf meemaken? Neem contact op.

“Beste Joost, met heel veel waardering en bewondering wordt er in ons team gesproken over jouw verhaal. Je hebt veel losgemaakt door ons (1200 mensen in 7 bijeenkomsten) mee te nemen in de grote verandering in jouw leven, hoe je uit ‘de comfort zone’ bent gestapt en hoe je positief in het leven staat. Vele paralellen zijn er met hoe ‘wij’ moeten veranderen/ uit de comfort zone moeten stappen om in de zeer snel veranderende wereld mee te kunnen groeien. Dank voor je bezielende bijdrage.”

ABN-AMRO